Thomas it - dobavljač vodećih informacijskih rješenja

Thomas IT je tvrtka koja se dinamično razvija na informacijskom tržištu koja nudi prvorazrednu računalnu opremu i softver, konkurentne cijene i visoku dostupnost robe. Središnjica naše tvrtke se nalazi u Poljskoj, u Katowicama, ali svoje usluge pružamo i izvan granica Poljske. Od 2010. godine uspješno djelujemo na poljskom i njemačkom tržištu. Početkom 2015. godine proširili smo svoje djelovanje na Rumunjsku i Mađarsku. Aktualno nudimo svoje proizvode i usluge u petnaest europskih zemalja. U svojoj širokoj ponudi imamo i proizvode tvrtki kao npr.: APC, Cisco, Eaton, Juniper, Microsoft, Red Hat, Suse Linux, Fortigate, HP, IBM, Lenovo, Huawei, Nec i Netgear. Drago nam je što možemo sudjelovati u pružanju alata i tehnologije na najvišoj svjetskoj razini. Odabir odgovarajućih rješenja je naša jača strana!

Prvorazredni stručnjaci zaposleni u našoj tvrtki pomažu vam odabrati odgovarajuću opremu prema individualnim parametrima i nedvojbeno će vam ponuditi konkurentne cijene. Jamčimo visoku kvalitetu proizvoda i pruženih usluga. Svi proizvodi koje prodajemo su namijenjeni europskom tržištu i imaju jamstvo proizvođača.

Usredotočeni smo na razvoj svoje i vaše tvrtke!

Surađujemo kako s komercijalnim, tako i s državnim klijentima. Od 2010. godine smo uspjeli smo pridobiti velik broj klijenata među kojima je mnogo poznatih poljskih tvrtki, npr.: VECTRA S.A., Bank Zachodni WBK, Mostostal Warszawa, Techland Sp. z o.o., PERŁA – Browary Lubelskie S.A. U naše klijente možemo ubrojiti i velik broj državnih institucija kako što su gradski uredi, bolnice, obrazovne ustanove, porezni uredi i Zavod za socijalna osiguranja (Zakład Ubezpieczeń Społecznych) u Poljskoj. Posjetite karticu Klijenti u kojoj se možete naći reference koje su nam dali naši klijenti.

I dalje niste sigurni želite li izvršiti kupnju upravo kod nas?

Nudimo prvorazrednu opremu i pružamo niz stručnih usluga, ali prije svega uvijek smo na strani klijenta. Pomažemo u donošenju optimalne odluke koja vašoj tvrtki osigurava članstvo u u grani najbolje informatiziranih institucija i tvrtki na tržištu. Naša najveća ambicija je uvjeriti potencijalne klijente da je tvrtka Thomas IT pouzdan i čvrst partner.

Sa suradnjom započnite odmah - nazovite nas ili nam pišite!

Zaufali nam: